08 Julio 2009

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Asambleas

Estimats amics i amigues, ens fiquem en contacte amb vosaltres per a comunicar-vos que s’està creant una Plataforma d’afectats i afectades pel projecte de passeig marítim a la platja d’Almassora. Com sabreu, s’ha dissenyat un ante projecte de passeig marítim que arrisca la integritat de més de 200 propietats ubicades en primera línia de mar, ja que no es protegeix la costa, no es regenera, s’apropa la platja a les casses i s’entra dins de més de 200 villes usurpan terreny i restant clarament funcionalitat a les vivendes. La plataforma vol deixar clar que estem a favor d’un passeig, però no d’aquest per els motius esmentats. Per tot això, s’ha convocat la primera assemblea de la Plataforma per al proper dijous 9 de juliol, a les 20:00 h., en els salons de Caixa Almassora (Caixa Rural). En aquesta reunió es parlarà sobre el projecte i es decidiran les messures a pendre per a frenar aquest passeig. Adjunten arxiu amb els objectius de la Plataforma. Esperem pugueu informar de l’acte i fins i tot vindre.

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.