Asociación

QUI SOM?

Som uns veïns d’Almassora afectats per la construcció del passeig marítim a la platja, que, coneixent la mar des de fa molts anys, dubtem del tipus d’obra que es va a fer, avançant com avança el Port de Castelló de manera abusiva.

QUÈ DEFENSEM?

L’objectiu prioritari de la Plataforma és instar i conscienciar a les autoritats competents – en cada cas- i defensar davant aquestes els següents punts:

PROTECCIÓ del litoral d’Almassora de la regressió marítima provocada per les successives ampliacions portuàries, mitjançant la construcció d’esculleres o altres solucions tècniques, que ajuden a pal·liar les destrosses que històricament venen provocant aquestes ampliacions.

REGENERACIÓ de les platges d’aquest terme municipal, sistemàticament erosionades pels temporals.

MODIFICACIÓ de l’avantprojecte del passeig marítim presentat per Costes. No volem que la creació del passeig afecte total o parcialment a les propietats, perquè entenem que existeix espai de sobra per a que es respecte aquesta reivindicació. En defensa aquesta postura la plataforma esgotarà totes les mesures legals que la llei actual li permeta.

ADEQUACIÓ de vials alternatius i zones d’aparcament, amb les menors afectacions possibles.

Estatutos de la Plataforma

Boletín informativo septiembre de 2009

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.