27 Julio 2009

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Asambleas

Estimats amics i amigues, vos recordem que el proper dijous 30 de juliol, a les 20:00 H., tindrem l’assemblea de la Plataforma d’afectats i afectades pel passeig. Vos informarem, entre altres cosses, de les reunions amb el BLOC, el PSOE, amb costes i amb un advocat. A més podrem oferir-vos unes fitxes amb informació personalitzada del projecte. Important: A fi d’aplegar a tot el món i com que no tenim adreça electrònica de tot el món, us demanem la vostra ajuda. Informeu de l’assemblea als vostres veïns dels costat i que aquestos facen el mateix amb els seus. Entre tots i totes aplegarem més lluny.

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.