Comunicat de premsa per les inundacions a la platja d´Almassora

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Noticias

La PLATAFORMA D’ALMASSORA.AMICS DE LA MAR davant la demanda dels nostres associats, molts d’ells també afectats per les inundacions ocorregudes a la nostra platja el dia 29 de setembre de 2009, volem manifestar:
1) el nostre recolzament i solidaritat en aquests moments difícils ,
2) l’exigència, davant les autoritats competents, d’ajudes a tots els afectats sense condicions,
3) la nostra ajuda en la reunió que encara tenim pendent amb el Subdelegat del Govern, Antonio Lorenzo, reunió que, ignorada en la nostra primera instància de mitjans de juliol, hem tornat a sol.licitar a la Subdelegació davant la gravetat dels fets ocorreguts el dia 29 de setembre a la mar d’Almassora.
Les gravísimes inundacions d’aquest inici de tardor ,tot i l’excepcionalitat de l’aigua caiguda ,només fan que posar de manifest l’absència de bones infraestructures a la nostra platja:clavegueram inadequat,obres que havien d’haver començat ara ,a finals d’octubre ,i no ha estat així;colectors insuficients,o si més no que no funcionen quan cal;eixides de les sèquies bloquejades per obres consentides per l’Ajuntament ,cosa que encara va provocar major desastre,etc.,etc.,etc.
Recordem a les autoritats que la gent que vivim o estiuetgem a la mar d’Almassora paguem religiosament els nostres impostos,amb contribució urbana, perquè,a hores d’ara,encara no tinguem uns bons mitjans  i  fer front a aquestes adversitats. Val a dir també que, per aquest motiu, des d’ aquesta PLATAFORMA, creiem en la necessitat d’indemnizar a tots els afectats per les inundacions,amb assegurança o sense, tant si la propietat és primera vivenda o no,perquè els que han vist com l’aigua entrava a les seues cases sense control no tenen per què pagar la inoperància de les autoritats municipals que no s’han preocupat i no han sabutde fer les coses com calien.

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.