Carta als Amics de la Mar

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Interés

Almassora , desembre  de 2009 Estimats amics de la mar : Ens dirigim a vosaltres  per informar-vos de totes les coses que hem anat fent des de l’assemblea del dia 17 de Setembre de 2009.Som conscients de que molts de vosaltres no gaudiu de les noves tecnologies i no consulteu la nostra web on anem penjant les nostres passes i hem cregut convenient informar-vos personalment per correu. A l’assemblea del dia 17 de setembre es va quedar amb els assistents que si tornaven a demanar votacions en les altres reunions amb l’Ajuntament el nostre vot havia de ser un NO a aquest projecte de Passeig Marítim .També vàrem presentar el nostre butlletí i vàrem informar de tot allò que teniem previst fer: 1)Unir-mos a la PLATAFORMA  NACIONAL D’AFECTATS PER LA LLEI DE COSTES. 2)Tornar a demanar reunió amb el subdelegat del govern a Castelló. Aquestes dues coses estan en marxa .Per una banda hem enviat la informació necessària  de la nostra Plataforma a La PLATAFORMA NACIONAL DE AFECTADOS POR LA LEY DE COSTAS  i estem esperant resposta; d’un altra hem tornat a presentar una nova instància per sol.licitar reunió amb el subdelegat del govern Antonio Lorenzo, amb data de 2 de novembre de 2009.En aquesta instància demanem no només parlar del Passeig ,causa fonamental de la nostra lluita,sino també  tractar el tema de la deficiència de les infraestructures de la platja , posada de manifest en les  inundacions  de setembre,que per la seua gravetat  i com molts de vosaltres ens heu manifestat,considerem,ara per ara, un  tema prioritari. Les darreres informacions de l’avantprojecte del Passeig Marítim  són del 17 d’octubre de 2009,quan l’alcalde ,en premsa ,va comunicar que només ensenyaria  el projecte de Costes a aquelles associacions que vàren dir que SI en la darrera reunió de la Comissió.Aquesta afirmació ens exclou de tota negociació perquè nosaltres ens vàrem abstenir a l’espera de comunicar-ho tot als nostres associats.El 17 d’octubre mateix vàrem fer un comunicat de premsa,on manifestàvem el nostre descontent i l’evidència de que l’Ajuntament no ens vol asseguts a la taula de la Comissió. La nostra PLATAFORMA  va tornar a fer un altre comunicat de premsa el dia 31 d’octubre davant la ignorància de l’administració en les greus inundacions de la mar d’Almassora a finals d’aquest setembre. Dins d’aquest marc reivindicatiu el dia 19 de novembre el P.S.O.E. local ens convida  ,amb altres associacions de la mar,a explicar la nostra ploblemàtica al cap i candidat a president de la Generalitat pel seu partit Jorge  Alarte,de qui arranquem el compromís d’agilitzar la nostra entrevista amb el Subdelegat del govern Antonio Lorenzo. La darrera acció que hem  fet ,el dia 21de novembre ,és anar a parlar amb la concejala de veïns  Ramona Palomares per sol.licitar una subvenció de l’Ajuntament ,ja que som una associació del poble en tota regla , i ens va comunicar que ja havien tancat els comptes d’aquest any, que ho provarem l’any vinent ;només hi ha un xicotet problema :hem d’organitzar alguna activitat lúdica .Esperem les vostres propostes. Us recordem que hem posat  una quota de 10 euros, adjuntem el compte corrent per si encara no heu fet l’ingrés.Us recordem també el nostre e-mail: info@amicsdelamaralmassora.org , així com la direcció postal: Passeig Marítim nº45 ,C3  B2,12550 ,Almassora. Tots els membres d’aquesta Platafoma volem aprofitar aquest escrit per felicitar-vos les properes festes. Que sigueu feliços i que tingueu un molt BON NADAL I UN FELIÇ ANY NOU 2010.Seguirem informant.

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.