Subvencions

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Interés, Noticias

La PLATAFORMA d’ALMASSORA.AMICS DE LA MAR informa que aquest mati a les 13,30 ens hem reunit amb Ramona Palomares ,la concejala de veïns d’Almassora.Haviem concertat cita amb ella per demanar una subvenció a l’Ajuntament, com a associació del poble que som.Ens ha informat  que ja havien tancat l’exercici econòmic d’enguany i ja no podia ser,però que podiem preparar tota la paperassa necessària per a l’any vinent.
Tenim tot allò que se’ns demana però, per a rebre subvenció, l’Ajuntament exigeix l’organització d’activitats lúdiques ,esperem les vostres propostes.

Comentarios (1)

  • prou de metides

    |

    el presupuesto ni esta cerrado ni aprobado.

    Responder

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.