Comunicat de premsa

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Noticias

La PLATAFORMA D’ALMASSORA .AMICS DE LA MAR vol manifestar i reiterar, davant els continus temporals que està patint la nostra costa, les seues reivindicacions inicials: 1)Protecció i regeneració de la nostra platja ,perjudicada contínuament a causa de la pèrdua constant de terreny per les successives ampliacions del Port de Castelló. 2)Adequació de totes les infraestructures de la nostra mar a nivell urbanístic . 3)Modificació de l’Avantprojecte de Passeig Marítim. Sembla ser,malauradament,que els aconteixements recents ens estan donant la raó.Aquesta associació vol fer sentir la seua veu i dir que,com a usuaris més propers de la nostra mar,el tipus d’Avantprojecte de Passeig ens fa dubtar de la seua efectivitat.Ara ens fem la pregunta d’on estaria l’arena proposta en aquest avantprojecte si el Passeig hagués estat construit.La nostra reivindicació prioritària és la protecció i regeneració de la nostra costa i així li ho vàrem manifestar al Subdelegat del govern Antonio Lorenzo el dia 17 de desembre  de 2009;ell per la seua part ens va assegurar que era el millor projecte per a Almassora,¿seguirà ara ,després de tres temporals seguits en menys d’un mes ,pensant el mateix? Estem contents perquè les autoritats municipals comencen a estar d’acord amb nosaltres  i això ens dóna forces per seguir  lluitant per una millor platja i més protegida.Ara aquesta voluntat ,unida i reforçada  amb les associacions del PLA DE LA TORRE i VECINOS DE LA PLAYA DE ALMAZORA,ens sembla que pot ser més eficaç i productiva Noticia Levante La Plana al dia

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.