Comunicat premsa

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Noticias

LA PLATAFORMA D’ALMASSORA AMICS DE LA MAR ,davant els aconteixements ocorreguts a la platja d’Almassora des del setembre passat ,amb unes inundacions i set temporals, vol manifestar:
1) la seua impotència i tristesa ,i
2)que no compren :com s’ha pogut aplegar a aquesta situació de desprotecció tan greu ;com se’ns ha oblidat de manera reiterada i continuada des de fa anys ,i com ,encara ara ,després de tot el que està passant a la nostra mar,hem d’esperar fins l’any 2012 una regeneració definitiva.
Volem dir,i ben fort, que quan es parla d’urgència ,eficàcia i emergència no pot ser a 2 o 3 anys vista .És reialment lamentable la inoperància dels procediments administratius ,polítics i ,ens atreviriem a dir,medi-ambientals davant aquesta catastrofe marítima .Tenim veïns en perill greu,propietats contínuament atacades per la mar i risc d’erosió apreciable i reconegut pel mateix cap de Costes Ignacio Gil,causat pel Port de Castelló,que ,segons les seues pròpies paraules,»impedeix la sedimentació del nostre fons marí de manera natural perquè el Port actua de barrera total».
Exigim ,i també ben fort i ben alt, que el Port de Castelló assolisca la responsabilitat que té en el nostre mal i dedique ,de manera urgent ,ràpida i eficaç,part de les seues ganàncies econòmiques a restaurar i protegir JA la nostra mar ,que es troba ferida i en perill de mort.

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.