Carta Estiu 2010

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Asambleas, Interés

Hola a tots ! Ja ha passat un any des de que vam crear la nostra Plataforma AMICS DE LA MAR. Ara hem tornat a la platja ,després d’un any molt dur ,i toca fer recompte. Com tots sabeu aquest hivern ens ha deixat set temporales i unes inundacions el 29 de setembre. Els aconteiximents, desgraciàdament, ens han donat la raó : UNA BONA PROTECCIÓ I REGENERACIÓ DE LA NOSTRA MAR deteriorada per les diferents ampliacions del port de Castelló, abans d’un PASSEIG MARÍTIM tal com el dibuixa Costes. Hem de seguir lluitant per aconseguir la millora de la nostra mar i un Passeig adequat a las seues característiques. Hem treballat tots aquests mesos pel bé de la nostra mar com molts de vosaltres heu vist; des de novembre fins a juny hem tingut reunions amb : ALARTE, el cap del PSOE a la Comunitat Valenciana, amb el Subdelegat del Govern i amb el Cap Provincial de Costes juntament amb altres associacions de la platja, amb el PSOE local, amb Afectats per la llei de Costes, amb associacions d’altres pobles veïns; hem anat a la Tertulia del Portal i a la Televisió d’Almassora i el Bloc ha presentat una moció al plenari per demanar el Bé de relevància local de la primera linea de mar.Totes aquestes actuacions han anat acompanyades de comunicats de premsa que suposem la majoria de vosaltres heu rebut via e-mail, aixi com de reunions mensuals de la nostra directiva per marcar el camí. Com veieu seguim en la nostra lluita. Ara mateix cal afegir a aquestes actuacions la confecció d’un informe per aconseguir la protecció de la primera linea de mar mitjançant el Bé de relevància local. Per aquest motiu us agrairiem qualsevol ajuda i informació rellevant de les vostres cases i propietats. En un altre ordre de coses us informem que tenim 635€ al banc, i está ja a la vostra disposició el nostre compte corrent 3130 0699 76 2031981711 de la CAIXA RURAL D’ALMASSORA perquè pugueu ingressar la quota d’aquest any. També dir-vos que estem a l’espera de la convocatòria per a la Comissió de Seguiment d’obres de la Costa per part de l’Ajuntament. Una última cosa ,comunicar-vos que anem a fer UNA ASSEMBLEA DÍA : DIJOUS 5 D’AGOST DE 2010 HORA : 20 H LLOC : SALONS DE CAIXALMASSORA On us explicarem amb més detalls totes les actuacions que hem dut a terme i esperem comptar amb la vostra assistència,perquè pugueu fer totes les propostes necessàries i pertinents. Gràcies per estar ahí i BON ESTIU !

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.