Comunicat

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Interés

La PLATAFORMA D’ALMASSORA ,AMICS DE LA MAR us vol comunicar que gràcies als esforços i manifestacions públiques del nostre co.lectiu i d’altres associacions de la mar així com de la presió dels partits de l’oposició, en el Plenari del dilluns 14 de febrer s’aconseguí per unanimitat que l’Ajuntamnet es fera càrrec,després de demanar més fullets informatius a Conselleria per a la població d’Almassora,de la informació al poble del PLA D’EMERGÈNCIA DEL SERRALLO.Nosaltres com a co.lectiu veïnal informarem del mateix en la reunió que habitualment fem a començament de l’estiu ,reforçant d’aquesta manera la tasca de l’Ajuntament.

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.