Assemblea General 7 Juliol 2011

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Asambleas

L’associació PLATAFORMA D’ALMASSORA AMICS DE LA MAR us convoca a assemblea general el dijous  7 de juliol de 2011 a les 20h. als salons de CAIXALMASSORA amb el següent ordre del dia : 1)Informe anual. 2)Activitats properes de l’associació. Aci podeu descarregar la fitxa de inscripció a les activitats. 3)Repartiment als nostres socis dels fullets del Plà d’Emergència del Serrallo.   4)Precs i preguntes . També s’informa els socis que ja es pot lliurar el pagament de la quota anual que aquest any serà de 8 euros ,al mateix compte corrent ,en mà el dia de la reunió  o a les persones de la nostra directiva que habitualment ja s’encareguen de recollir els diners. Una cordial salutació i fins el dia de l’asemblea: PLATAFORMA D’ALMASSORA AMICS DE LA MAR.

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.