Comunicat 8 Juliol 2011

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Interés

Després de la reunió d’ahir LA PLATAFORMA D’ALMASSORA AMICS DE LA MAR us envia un breu resum: 1)Vàrem fer un resum extens de les nostres actuacions al llarg de tot l’any ,que han estat unes quantes i els que heu anat seguint -nos via web o e-mail ja en teniu bona informació:el plà d’emergència del Serrallo,la pantalla verda del mateix polígon,La Plataforma en defensa de less vivendes i propietats de la Costa de la Diputació,la recollida de signatures en contra de la llei de Costes ,l’assistència en funció de la nostra disponibilitat horària a tot aquell acte que ens comunicava l’Ajuntament ,etc. 2)El punt en què es troba la nostra sol.licitut de B.I.L.,esperant la convocatòria per part de l’Ajuntament d’una reunió amb els propietaris de primera fila per decidir si volem la protecció o no de les nostres propietats via Conselleria. 3)El repartiment d’uns fullets d’activitats per les properes dates ,així com el repartiment ,com ja vam dir en el seu moment per reforçar la tasca de l’Ajuntament, del fullet i de l’imàn de nevera del Plà d’Emergència del Serrallo en cas d’accident. Vàrem explicar la polèmica sorgida en el seu moment perquè l’Ajuntament volia delegar en les associacions aquest repartiment ,i ja fa mesos que vàren comunicar des de l’Ajuntament que ells ho repartirien. Després vàrem donar pas als precs i preguntes on els socis ,als que agraim la seua assistència, feren els seus comentaris i propostes  més enriquidores per al bon funcionament de l’associació.Ens preocupava el tancament mitjançant una tanca del Camí de Vora Mar.Com veieu una visió llunyana de la polèmica en què vol entrar un periòdic d’avui que va fer una entrevista a la seua presidenta abans de la realització de l’assemblea  i va utilitzar alguns comentaris molt anacrònicament,perquè l’Ajuntament ,millor o pitjor ,i si algú no té fullets del Plà d’Emergència  nosaltres li’n podem donar,aquests dies estava fent la seua feina. Una salutació i gràcies a tots per estar ahi.Us esperem en les nostres activitats ,full que qui no ha vingut a la reunió el té a la nostra web o l’ha rebut per correu.

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.