El Bloc demana reforçar ‘l’insuficient’ servei de neteja de platges

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Noticias

El portaveu del Bloc, Xavier Trenco, ha recollit les queixes de molts veïns del districte marítim d’Almassora i ha demanat “reforçar el servei de neteja de les platges de la localitat”. El BLOC, que s’ha interessat de forma reiterada per la qualitat dels serveis a la platja –correus, recolida de brossa…—considera inacceptable que l’ajuntament no pose en marxa un servei de qualitat per mantindre netes les platges. “Hem de trencar amb la tònica del PP, que sembla que vol que la platja d’Almassora siga sempre una platja de segona”, va criticar el portaveu del Bloc en Almassora. “És més important a l’hora d’atreure turistes i generar ingresos als comerços del litoral mantindre una platja neta que gastar-se milers d’euros en visites a Fitur que després no tenen efecte si el poble no està en condicions”, va insistir. Des del Bloc consideren que el servei diari d’una persona replegant deixalles a la platja és “clarament insuficient” i demana a l’ajuntament que incorpore més personal.

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.