Concurs de coques

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Actividades

LA PLATAFORMA D’ALMASSORA AMICS DE LA MAR  us informa que el divendres 5 d’agost de 2011, a la biblioteca de la mar del Pla de la Torre, va organitzar el concurs de coques programat dins les seues activitats. L’acte va ser un èxit de públic i participants, homes i dones per un dia reposters que ens van deleitar el paladar amb les seues tradicionals coques.                           Hi havia com s’aprecia a les imatges gran varietat de propostes, salades i dolces, però les coques guanyadores van ser una tradicional però esquisida coca de verdura i una original presentació de la típica crema pastelera amb galetes Maries. Rosarito i Maria Isabel guanyadores dels premis ja ens passaran les seues receptes perquè tots  puguem gaudir fent-les i menjant-les. Cal dir que en l’àmbit dolç, la participació d’uns nens amb un vaixell de trufes de xocolata també es va veure recompensada, cosa que ens ha fet pensar per al proper any establir una secció infantil. Ja sabeu que esperem les vostres propostes de millora i d’organització. Recordar-vos a tots que la propera activitat és l’eixida a Tirig, el dia 22 d’octubre, al barranc de la Valltorta. El preu és de 20 euros que inclou autobús, entrada al museu i anada a les coves de les pintures i dinar en  San Mateu.També fer-vos memòria que si algú encara no ha pagat la quota anual que enguany és de 8 euros pot fer-ho al nostre compte de Caixalmassora o als punts de costum. Gràcies per la vostra col.laboració Noticia a La Plana al Dia

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.