Activitats Octubre

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Actividades

Estimats socis us fem arribar una breu comunicació per recordar-vos els actes que tenim prevists aquesta setmana. 1) El dimarts 18 d’octubre a les 19h. al Saló del Llaurador tenim prevista l’activitat del Club de Lectura, a posteriori s’agrairà l’assistència amb una «picaeta». Prèviament  a l’acte, a les 18h., aquells que desitgen anar a l’excursió a Tirig, que està prevista per a aquest proper dissabte 22 d’octubre, poden passar a abonar el preu del viatge( 20 euros per persona), si no ho han fet ja l’ingrés  al compte de l’associació. 2) El dissabte 22 d’octubre serà l’excursió a Tirig. Recordeu, eixim a les 9h. des de la JIJONENCA. No oblideu portar calcer i roba còmoda. Gràcies per la vostra participació.

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.