Excursió a la Valltorta.

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Actividades

El dia 22 d’octubre LA PLATAFORMA D’ALMASSORA, AMICS DE LA MAR va realitzar una agradable excursió a la Valltorta. L’oratge ens va respectar, tot i que hi havia previsions poc alentadores. Amb un sol espectacular ens enfilarem amb l’autobús cap a Sant Mateu i després  d’una breu aturada tècnica ens vàrem dirigir cap al Museu de la Vallltorta a Tirig. Allí vàrem visitar les instal.lacions i amb un guia ens dirigírem cap a la Cova dels Cavalls, on encara s’observen a la roca d’aquest abric les restes de pintures rupestres representatives de l’art llevantí.
Després del passeig d’anada i tornada a la cova, camp a través, la gent va demanar anar a Tirig a veure la blanca representació de la Santa Quitèria d’aquest poble. Ens varen  obrir l’esglèsia expresament per a nosaltres, molt amablement, i fins i tot el personal es va atrevir a cantar-li els gojos. Vam dinar a Sant Mateu i després vàrem fer una visita guiada per les esglésies del poble, algunes restaurades per a l’exposició de la Llum de les Imatges. L’eixida va resultar enriquidora en tots els sentits, per tant confiem amb la vostra participació per seguir organitzant aquests actes. Fins la propera!
   

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.