Assemblea 5 Juliol 2012

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Asambleas

LA PLATAFORMA D’ALMASSORA AMICS DE LA MAR va fer la seua assemblea general el dijous 5 de juliol. Els associats van ser informats d’allò que des del juliol de 2011 ha passat. Van escoltar un complet resum anual així com les activitats fetes l’any passat i les previstes per a aquest estiu. Es va presentar el nou logo identificatiu de l’associació que ha quedat estampat en unes samarretes que es troben a la venda, a 9 euros per a adults i a 7 per a xiquets. La reunió va acabar amb una xicoteta festa amb rifa inclosa. Dins els precs i preguntes van haver propostes interessants i diverses que hem volgut transmetre i reivindicar en aquest breu comunicat, com:   – que els camins que van cap a Almassora no tenen cap senyalització amb cartells d’on van. Un simple ALMASSORA en seria suficient, perquè si no eres del poble es fa difícil entendre quin és el camí que hi va.   – que Almassora és un poble de futur però també volem que siga un poble de present i que es fagen coses, per a la mar: un carril bici en algún camí del poble a la platja, que s’obriga ja la desitjada avinguda Mediterrànea, que es netegen els arcens dels camins, que es faja ja la regeneració,…   – que es done una solució als arcens del Camí la mar, camí que necessita una solució urgent després dels dos accidents greus que hi ha hagut.   -que es milloren els accessos tan malmesos que té la nostra platja, per a la que sembla que no passe el temps.   -que de qui és responsabilitat la neteja de la sorra del Muro i la seua brossa? De Costes o de l’Ajuntament? Els veïns no ho acabem de tenir clar, tot i això demanem que es netege el Muro i la platja, però bé.   – que es fagen complir les prohibicions d’accés a la platja, prohibicions que mostren els cartells on clarament s’explica que els gossos no poden accedir-hi. Manifestaren els veïns la queixa generalitzada que no hi ha policia que ho controle, sobretot a l’hivern.   -que es netegen els desaïgues que estan plens de sorra.   – que no es fumiguen les plantes de la platja perquè està prohibit i a més a més perquè aquestes plantes, si es deixaren crèixer, aguantarien la sorra de la platja i el Muro no s’embrutaria tant.   D’altres propostes volien millorar les nostres activitats. Sabeu que estem oberts a qualsevol idea que ajude a fer-nos més propers als problemes dels associats i millore la nostra associació i la nostra mar, la de tots. Us agraïm la vostra participació. Seguirem informant. Gràcies i fins la propera!

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.