Endrés de les ungles

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Actividades

Estimats associats, us informem que ahir dijous 18 de juliol l’associació Amics de la Mar va fer una activitat, de les programades, a la Biblioteca de la mar del Pla de la Torre. Ací teniu unes fotos que il.lustren el moment que Sarín Esteve, esteticien reconeguda del poble, ens donava les pautes a seguir per cuidar-nos les ungles de les mans. La Biblioteca estava plena i vàrem culminar l’activitat amb un xicotet refrigeri. Us recordem que la propera activitat serà el tast de coques el pròxim divendres 3 d’agost a les 19,30 h. al mateix lloc. Recordeu que si voleu participar us heu d’apuntar a casa Sarín, a casa Nicole o a casa Vicent Almela, abans de l’1 d’agost. L’Associació posa la beguda, el pica-pica i us obsequiarà amb un detallet. Gràcies per participar-hi.

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.