Contestació alcalde

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Interés

LA PLATAFORMA D’ALMASSORA AMICS DE LA MAR  us fa saber  la resposta de l’Ajuntament d’avui mateix, amb signatura de l’alcalde, al nostre escrit d’al.legacions presentat el divendres a l’Ajuntament respecte a l’esborrany de l’avantprojecte de la Lllei de Costes. No entenem la resposta. A no ser que el nostre alcalde estiguera el dia 6 d’agost en una altra reunió diferent a la de les associacions i representants polítics dels pobles afectats amb el president de la Plataforma de la Diputació en defensa de les Propietats i vivendes de la costa Castellonenca. Els representants nostres que van assistir a la mateixa reunió que el nostre representant polític, ens van comunicar que hi havia plaç d’al.legacions abans del dia 20 d’agost, nosaltres dins del plaç allí comunicat vam entregar, divendres 17 d’agost, el document a l’Ajuntament i a Diputació. La resta que explica l’escrit de resposta està fora de la nostra comprensió.

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.