Reunió avantprojecte de Reforma de la Llei de Costes

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Interés

Ahir a La Diputació de Castelló, com molt bé publiquen avui els periòdics de la província, va haver una reunió d’associacions, concejals i alcaldes dels pobles afectats per la Llei de Costes. La preocupació més gran estava en l’interés de revisar els «deslindes» actuals, alguns, com el nostre, marcats en època de major regressió de la mar. Els pobles estan disposats a treballar conjuntament per evitar afectacions de propietats privades ja consolidades, encara que pensen que la reforma segueix sent arbitrària i no fa indefinides les concessions d’algunes propietats d’alguns pobles. Nosaltres ens comprometem a buscar assessorament jurídic per poder transmetre amb coneixement de causa quines són les millores que en concret ens aporta aquesta reforma de la Llei a la nostra platja. Només tinguem alguna informació més us la farem arribar. Aci podeu trobar un document amb l’avantprojecte de Reforma de la Llei de Costes

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.