Reunió amb Compromís

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Interés

Hola! Ahir dissabte 30 de novembre el Bloc-Compromís d’Almassora ens va convidar a un acte amb el diputat de Compromís per València Joan Baldoví. Amb la persència de totes les altres Associacions de la Mar d’Almassora, Asociación Vecinos Playa de Almazora i el Pla de la Torre, ens va convidar a plantejar iniciatives que ell, modestament, podia plantejar a Madrid amb preguntes parlamentàries. La nostra associació, davant el silenci  de la Plataforma de la Diputació en Defensa de les Vivendes de la Costa a la nostra pregunta de com millorem després de la reforma de la Llei de Costes, li va manifestar la mateixa qüestió així com quan arribarà la desitjada Regeneració per a la nostra Mar. Ens va comunicar que faria dues preguntes parlamentàries al respecte. A proposta d’altres associacions respecte el perill per la proximitat a vivendes habitades que suposa el polígon del Serrallo, es va comprometre també a estudiar la manera amb que seria possible plantejar-ho a Madrid.

reunio-compromis 30/11/2013  Joan Baldoví almassora

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.