Reunió informativa

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Interés

Hola, bon dia! Us reenvie la convocatoria d’una reunió a l’ajuntament d’aquesta vesprada  per si és del vostre interés. Evèlia Beltran Ramos Presidenta d’Amics de la mar Almassora

Almassora, 13 de febrer de 2016

L’Ajuntament d’Almassora vos convida a la REUNIÓ INFORMATIVA sobre les subvencions que el Gobern atorga als AFECTATS PELS TEMPORALS de desembre de 2016 i gener de 2017.

Tècnics municipals explicaran als assistents els requisits establerts pel Reial Decret-Llei 2/2017 del 27 de gener respecte a les ajudes destinades a pal·liar danys personals, en habitatges i estris, en establiments industrials, mercantils, marítim-pesquers, turístics i d’altres serveis; en explotaciones agrícoles i ramaderes i per prestacions personals o de béns de persones físiques i jurídiques.

La sessió se celebrarà el dijous 16 de febrer a 20:30 hores a l’aula de formació (3ª planta) de l’Ajuntament d’Almassora.

Atentament,

Regidora de Platges

Amaya Gómez Calduch

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.