Bon Nadal

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Asambleas

S’acaba el 2009, l’any que va veure néixer a la nostra organització. Us escrivim per a enviar-vos un resum amb les notícies i les gestions més importants que des de la directiva hem vingut realitzant des del final de l’estiu. Perquè lluny de creure les paraules buides i les promeses efímeres que ens han fet des de l’ajuntament presidit per Vicente Casanova, aquesta organització social ha seguit i seguirà amb la nostra/vostra fulla de ruta. Volem compartir amb vosaltres la bona notícia del neiximent de «L’associació de Veïns de la Platja d’Almassora». Un col-lectiu que te el seu epicentre en els camins Catalans i L’Om Blanc, i amb el qual, hem mantingut ja alguna reunió per tal de juntar esforços i il-lusions. No podem deixar de recordar-vos que «Amics de la Mar» som tots i totes. Per lo tant, no dubteu en divulgar aquest correu i també animar a altres persones a pertanyer a la nostra associació. La tresorera també vol recordar que que encara està obert el términi per a pagar la quota de soci. En fi, és un plaer treballar i somiar en una platja millor amb vosaltres. Ens seguim veien. Bones festes de nadal i millor any 2010.

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.