Comunicat de premsa

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Noticias

La PLATAFORMA D’ALMASSORA ,AMICS DE LA MAR ,arran de la notícia de premsa que comenta el greu fet que  la regeneració de la nostra costa no es realitzarà fins el 2012,vol manifestar el seu més profund malestar i disgust pels continus retrassos de les obres de Protecció i Regeneració de la mar.Sembla una broma de mal gust que després de 30 anys d’espera i successives ampliacions del Port de Castelló que agreugen la nostra indefensió davant de la natura  encara haguem d’esperar més temps fins que la nostra mar siga segura .Volem seguir reivindicant PROTECCIÓ I REGENERACIÓ . Costes hauria de reflexionar sobre la urgència i emergència de la protecció abans d’iniciar estudis i projectes d’un Passeig Marítim ,ara per ara temerari i insegur.Almassora necessita ser escoltada amb rapidesa i eficàcia ,com creiem que ens mereixem ,després d’estar abandonats i oblidats front el desmesurat creixement del Port de Castelló,que no assolis cap compromís de beneficiar a qui més perjudica :la feble platja d’Almassora El Mediterraneo

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.