Reunió amb subdelegació del govern

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Noticias

La PLATAFORMA D’ALMASSORA,AMICS DE LA MAR  informa que el dimecres  24 de febrer  a les 11h. del matí torna a reunir-se amb el Subdelegat del Govern Antonio Lorenzo Gorriz i amb el Cap Provincial de Costes Ignacio Gil en resposta a la instància de sol.licitut de reunió per tractar el tema de la Protecció i Regeneració de la nostra costa,arran dels successius temporals ocorreguts.Aquesta reunió va ser sol.licitada conjuntament amb altres associacions de la mar VECINOS DE LA PLAYA DE ALMAZORA  I PLA DE LA TORRE i s’hauria d’haver realitzat el 25 de gener passat però una indispossició del Cap Provincial de Costes la va aplaçar fins la seua recuperació.Us mantindrem informats.

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.