Reunió amb el PSOE d’Almassora

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Noticias

LA PLATAFORMA D’ALMASSORA ,AMICS DE LA MAR informa que aquesta mateixa vesprada  a les 19h. s’ha reunit amb el PSOE d’Almassora.El partit de l’oposició ,interessat ,segons ens ha comunicat,en conèixer les problemàtiques de totes les associacions i tenint en compte la reunió tinguda ahir per aquesta associació  amb Subdelegació i Costes ,desitjava contrastar opinions i punts de vista respecte als temes tractats.Vosaltres ,AMICS DE LA MAR,teniu tots els detalls en el comunicat de premsa enviat als mitjans per la ASOCIACIÓN VECINOS DE LA PLAYA DE ALMAZORA,així com en un breu resum on s’especifica allò tractat més específic respecte a  la nostra problemàtica.Una salutació.

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.