Plenari 12 Abril

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Interés

El dilluns 12 d’abril el BLOC presentarà una moció a favor de defensar les propietats de primera linea de mar sol.licitant el BE D’INTERÉS LOCAL per a totes les propietats i així poder defensar-les davant l’expropiació que suposa la construcció del Passeig Marítim. Aquest plantejament no és altre que el que estan fent altres pobles veïns per defensar les seues cases.Tots els partits de l’oposició en són ja sabedors, per tant comunicar-vos a tots que el dilluns dia de Sant Vicent ,que no és festa, a les 7,30 PM, a l’Ajuntament es celebrarà el plenari on el BLOC farà aquesta moció. Us demanem l’assistència de tots aquells i aquelles que pugueu.

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.