Comunicat de premsa

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Noticias

La PLATAFORMA D’ALMASSORA AMICS DE LA MAR vol manifestar respecte a les decissions preses en el plenari del dilluns dia 10 en quant a la moció ,presentada per la ASOCIACIÓN DE VECINOS DE LA PLAYA , per a la creació d’una comissió que treballe per a la consecució d’una PANTALLA ECOLÒGICA davant del Polígon del Serrallo: 1)El nostre recolzament al plantejament inicial de la moció i a LA ASOCIACIÓN DE VECINOS DE LA PLAYA DE ALMAZORA, 2)Que ,pel bé d’Almassora ,i per la salut dels seus habitants, s’hauria de ser més exigent i demanar el seu tancament, 3)Que ,com sempre,hi ha gent que no soporta que els ciutadans pensen i puguen reflexionar coses diferents i enriquidores per a la convivència social i ciutadana, 4)Que ,ens sembla, que els mateixos polítics que han permés la construcció d’urbanitzacions i cases al costat del Polígon del Serrallo s’han de responsabilitzar també, i de manera urgent, de les demandes dela gent que hi viu i ajudar a millorar les seues condicions de vida escoltant-los ,perquè ningú millor que ells sap el que necessiten,i 5)Per últim,mostrar-los la nostra felicitació pel gran treball que ens consta estan fent per aconseguir els seus drets ,i,perquè no,els de tots els veïns de la platja ,animant-los a seguir en la lluita .N’estem molt orgullosos de comptar amb vosaltres .Endavant. PLATAFORMA D’ALMASSORA,AMICS DE LA MAR.

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.