Comunicat de premsa 11 Juny

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Noticias

LA PLATAFORMA D’ALMASSORA AMICS DE LA MAR vol fer saber que,al llegir avui mateix en premsa la propera convocatòria de la Comissió de Seguiment d’Obres de la Costa d’Almassora per comunicar el futur projecte de Regeneració que està preparant el Ministerio de Medio Ambiente Rural y Marino per a la platja d’Almassora,s’alegra i confia que estarem inclosos en dita convocatòria,ja que ,en l’última sol.licitut de reunió amb l’alcalde ,aquest aplaçava la nostra trobada i ens remetia a aquesta Comissió, on se’ns informaria de tot allò que pertoqués. Esperem i confiem rebre per tant la convocatòria per a aquesta reunió i exigir allí mateix una bona PROTECCIÓ i REGENERACIÓ per a la nostra mar,prioritat absoluta de la nostra associació,davant l’agressió constant de les successives ampliacions del Port de Casteló,que provoquen,amb paraules del propi Cap de Costes de la provincia Ignacio Gil  «la no regeneració natural de la nostra platja  i com a consequència la pèrdua contínua de terreny». També confiem que tot el procés siga el més ràpid possible i amb la participació de totes les associacions ,perquè Almassora i els seus veïns ,principalment,necessiten una solució urgent. La Plana al Dia

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.