Asamblea 5 Agosto

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Asambleas

LA PLATAFORMA D’ALMASSORA AMICS DE LA MAR informa que el dijous 5 d’agost va reunir els seus socis al saló d’actes de CAIXALMASSORA,per informar-los: 1)de totes les actuacions fetes des de l’estiu passat,penjades per ordre cronològic a la nostra web, 2)de la continuació,per part del BLOC d’Almassora, de la moció de BÉ de RELEVÀNCIA LOCAL, que en els pròxims mesos serà sol.licitat a la Conselleria pertinent amb un treball que estem realitzant a nivell particular des de  l’associació,amb assessorament tècnic ,històric i  legal, 3)de la contestació a la nostra pregunta parlamentària feta el 2 de desembre pel diputat Joan Herrera al Congrés dels Diputats Espanyol(adjuntem el text de la resposta)on ens comunica que la col.laboració dels afectats serà fonamental per a la confecció del projecte de Passeig Marítim,cosa que es d’agrair que ho diga el Ministeri, 4)d’estar a l’espera de ser convocats per part de l’Ajuntament d’Almassora a la Comissió de Seguiment d’Obres de la Costa,cosa que ha provocat el retard de l’Assemblea General ,perquè al juny semblava inminent la convocatòria i ja estem a l’agost i no se’ns ha dit res encara, 5)de la convocatòria d’ajudes del Ministeri de Vivenda per als afectats de les inundacions del 29 de setembre,les passes a seguir també estan penjades a la nostra web. Els socis vàren comunicar-nos els seus dubtes i les seues propostes i amb la seua nombrosa assistència ens vàren recarregar els ànims per a seguir amb el nostre treball.Estem molts agraits pel seu recolzament,tot i tenir clar que la data no era massa bona per ser un més de vacances generalitzades .Gràcies a tots .

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.