Pròximes actuacions

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Interés

LA PLATAFORMA AMICS DE LA MAR us envia uns documents perquè tingueu conèixement de les pròximes actuacions : 1)una  propera reunió a la Casa dels Caragols respecte al Serrallo el dilluns 31 a les 19h,de la qual ja us donarem informació ,i 2)un document que ens convida a unir-mos a una Plataforma de la Diputació per lluitar per la protecció de les vivendes de primera línea de mar així com contra la retroactivitat de la Llei de Costes ,principis que ,des de primer moment, nosaltres ja hem defensat. La nostra  idea és fer tots els tràmits necessaris per unir-nos-en i d’aquesta manera fer més força per vèncer en la nostra lluita contra Costes.Gràcies a tots per estar ahí.Us seguirem informant. Els Caragols Plataforma Diputació

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.