PLATAFORMA DE LA DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Interés

LA PLATAFORMA D’ALMASSORA AMICS DE LA MAR  comunica que aquest matí ha presentat la sol.licitud d’adhesió a la PLATAFORMA DE LA DIPUTACIÓ DE CASTELLÓ per a la PROTECCIÓ DE LES VIVENDES I PROPIETATS DEL LITORAL CASTELLONENC.La nostra associació,formada bàsicament per propietaris de primera línea de mar,creu que l’unió fa la força i que ,si tots lluitem conjuntament contra la injusta llei de Costes es podrà arribar a millors resultats que no lluitant sols.Aquesta acció de defensa de les nostres propietats s’uneix a la sol.licitud ja presentada pel nostre col.lectiu a la Conselleria de Cultura per demanar el BÉ D’INTERÉS LOCAL per a la primera línea de platja. La  proposta surgida de la Diputació i a la que el nostre Ajuntament ja s’ha unit pretén combatre la retroactivitat i l’escrupulositat en l’aplicació de la  Llei de Costes nascuda el 1988,així com també pretén la defensa de vivendes i propietats afectades per aquesta. Els abusos urbanístics s’han seguit produint i és el xicotet propietari el més afectat per la Llei. Confiant que sigui una iniciativa profitosa i no un recurs electoral, desitgem que les pretensions de la Diputació arriben a bon port amb la nostra humil i discreta aportació. La Plana al Día

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.