Pla d’Emergència del Polígon del Serrallo

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Interés

Ahir LA PLATAFORMA D’ALMASSORA AMICS DE LA MAR  va assistir a una reunió a la Casa dels Caragols convocada per informar del Pla d’Emergència del Polígon del Serrallo.La reunió informativa pretenia donar a conèixer els procediments  a realitzar en cas d’accident greu o incendi en aquest Polígon industrial i donar el màxim de divulgació a un Pla ,que després de molt de temps d’espera ,finalment és una realitat . S’han confeccionat uns tríptics i uns imans amb les actuacions a seguir en cas d’accident els quals es preten que arriben a la gent i que us adjuntem perquè en tingueu constància.

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.