Reunió Comissió d’Obres de la Costa a l’Ajuntament d’Almassora

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Interés

Hola a totes i a tots! Aquest matí la nostra associació ha assistit a una reunió a l’Ajuntament de la Comissió d’Obres de la Costa. Els representants han estat la presidenta Evèlia Beltran i la vocal de Junta Nicole Pons. La reunió es feia per informar els veïns de l’estat de les obres de Regeneració a la mar d’Almassora. Els tècnics han dit que les obres, tot i els darrers temporals, van a bon ritme i acabaran al plaç previst, juny de 2016. Han comentat que les darreres marors han posat a prova les obres i han observat que, faltant encara la meitat d’obra, aquestes  han fet la seua tasca raonablement bé. Se’ns ha informat també que Costes té penjada al web del Ministeri de Medi Ambient, Costas Estrategias, un projecte conjunt que contempla des de Castelló fins a Sagunt; allí hi ha previstes altres actuacions a la mar d’Almassora, més cap al riu, dues esculleres en forma d’ela. Però totes aquestes actuacions estaran pendents dels diners dels que dispose el ministeri per invertir en millores a la Costa. Comenten que el projecte que ara s’està executant es va salvar de l’època de crisis i que tenim sort que ara s’estiga realitzant.
Nosaltres, com a veíns i observadors quotidians de la mar, vegem amb escepticisme les obres realitzades, però confiem que els tècnics tinguen raó i siga el projecte més adequat per solucionar els problemes de la nostra mar. Hem aprofitat també la reunió per parlar amb Amaya, la regidora de la Platja, perquè ens informara a les associacions de la mar d’Almassora  de l’estat de l’Avinguda Mediterrànea; en una reunió imprevista i informal ens hem assabentat d’alguns detalls que s’ha compromés a especificar i ampliar amb dades en un parell de setmanes. Us mantindrem informats

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.