Comissió d’obres de la Costa

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Interés

Hola a tots! Ahir a les 13h vam tenir una reunió a l’Ajuntament de la Comissió de Seguiment d’obres de la Costa. Ens van comunicar l’equip de govern i altres regidors representants dels  partits polítics el que els van dir a una reunió que van tenir a Madrid el dijous passat,  26 de gener,  a Costes.
Ens van dir que els diners del projecte de regeneració no es perdran. Des de Costes van manifestar el compromís de seguir amb el projecte per acabar-lo amb els 900.000 euros que hi queden. Si l’empresa ha fet fallida, té fins el dia 3 de març, quan venç el seu contracte, per donar-lo a una altra empresa però, si no ho fera,  a partir d’aleshores podrien pasar dues coses: primera, assumir les obres Tracsa, empresa de l’administració, o segona, treure el projecte de nou a licitar, la qual cosa allargaria el procés d’execució un altre cop. Nosaltres, com a veïns d’Almassora, com a afectats,  vàrem manifestar el nostre descontent amb  les obres, el projecte i la seua execució, perquè aquest temporal, tot i que de mesures importants, ha posat de manifest que el projecte deixa molt que desitjar. Nosaltres parlem des de l’observació, no des del coneixement  dels estudis com els tècnics. Aquests diuen que encara no s’ha acabat el projecte i no es pot valorar en el seu conjunt. La nostra observació, d’anys, ens alerta que a la mar d’Almassora les coses fa molt de temps que no es fan bé i ens sentim desprotegits. Val a dir que el «muro» ha fet el seu paper en aquest temporal; no volem ni pensar on hagués aplegat la mar si s’hagués fet aquell passeig marítim de sorra que preveía treure eixe «muro».
Ens varen donar un informe que varen preparar des de l’Ajuntament per ensenyar  amb imatges a Costes, a Madrid, els efectes del temporal a Almassora i que des de Costes es feren idea de la magnitud de les destrosses.
Esperarem el dia 3 de març a veure com van desenvolupant-se els aconteiximents. Us mantindrem informats perquè l’Ajuntament s’ha compromés a comunicar-nos qualsevol incidència.
Evèlia Beltran Ramos
Presidenta d’amics de la mar

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.