Comunicació

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Interés

Des de la nostra associació, Amics de la mar, Almassora,  davant la situació d’indefensió que està vivint aquests dies la nostra mar degut al temporal marítim, volem dir que cal reinvindicar i exigir més que mai la nostra protecció: 1) al port de Castelló, el causant amb majúscules de la pèrdua constant de platja, 2) als anteriors equips de govern del poble, responsables  d’uns sistemes de desaigüe i drenatge d’aigües pluvials insuficient; tot i reconeixent que aquest temporal de pluja i mar ha estat de dimensions considerables, però cal recordar també que no és el primer cop que es pateixen inundacions als mateixos llocs, la qual cosa vol dir que hi ha coses que no estan ben fetes, 3) a l’actual equip de govern, que ha deixat aquestes coses malfetes sense millora  i sense previsió i així no ha aconseguit minimitzar els efectes de grans temporals, 4) al govern de Madrid, a Costes, que ens ha enfeblit davant la mar amb una regeneració ineficaç per inacabada però també  perquè ha destruit allò que encara ens protegia , dues esculleres paral.les a la costa que eren els dos grans tallafocs de les grans onades, Per tot açò, realment, veiem amb preocupació el futur de la mar del nostre poble i creiem que ens han prés el pèl des de fa molt de temps amb projectes inacabats i  ineficaços que han deixat la nostra platja completament desprotegida. Diuen que la natura no té límit, és cert, diuen que la natura torna al seu lloc, també és cert, però a quin lloc ha de tornar? Exigim responsabilitats i urgència en les actuacions a la mar d’Almassora,  necessitem solucions reals, eficaces i responsables que assumeixquen les reinvindicacions ja històriques del nostre poble. Evèlia Beltran Ramos Plataforma d’Almassora, Amics de la mar

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.