Fallida de l’empresa de la Regeneració

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Interés

Hola a tots! Des de la Plataforma d’Almassora, Amics de la mar, manifestem el nostre disgust davant els entrebancs que està sofrint l’adequació i millora de la nostra mar, la de tots, la del poble. És increíble i inadmissible com  es van afegint contratemps darrere de contratemps a les obres de regeneració. Alcem, com almassorins i usuaris de la platja d’Almassora, la nostra tímida però a la vegada constant veu per exigir de Madrid, de Costes, una solución rápida, eficaç i definitiva. No es poden consentir ja més dificultats. Demanem de Madrid responsabilitat i compromís per solucionar el problema de la suspensió de pagaments que ha realitzat l’empresa adjudicatària del projecte. Una salutació:
                       Evèlia Beltran Ramos
              Presidenta de la Plataforma Amics de la mar.

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.