Comunicat de premsa

Escrito por La Plataforma el . Posteado en Noticias

Davant els darrers aconteixements publicats en premsa local i provincial LA PLATAFORMA D’ALMASSORA AMICS DE LA MAR considera convenient fer saber a tots les següents coses: 1)Que si no ens veieu a la foto d’ahir amb la consellera de Turisme és que no ens van convidar a assistir ,encara que a altres si, 2)Que la nostra tasca és tan important ,humil i discreta que no anem a entrar en el joc de les desqualificacions que tan agraden a altres col.lectius, 3)Que ara per ara el nostre treball està centrat en la preparació del BÉ D’INTERÉS LOCAL per a la primera linea de mar ,cosa que ja advertiem en el comunicat fet després de la nostra assemblea del dia 5 d’agost d’aquest estiu i de la què cap mitjà, ni local ni provincial, es va fer ressò, i, finalment, 4)Que esperem i confiem formar part ,amb caràcter d’urgència,de la reunió de la Comissió de Seguiment d’Obres de la Costa ,fent complir el desig del Ministerio de  Medio Ambiente Rural i Marino en la seua resposta a la nostra pregunta parlamentària de desembre de 2009,on afirmava la necessitat de la col.laboració dels afectats en la confecció dels projectes de la mar d’Almassora.
Acabar amb una salutació, amb la satisfacció d’estar treballant per una mar digna i amb el convenciment que aquest és el camí.

Deja un comentario

Últimos comentarios

Lucia

|

Podían empezar desde el Puerto de Castellón que siempre nos dejan olvidados

Lucia

|

En la zona del Cami La Mar al río tampoco, lo que no tiene sentido es que repartan los papeles cuando todavía no está el 100% de la población, que suele ser a partir de la segunda semana de Julio-Agosto.